Personer blir ikke fjernet fra grupper i AD

For at Buddy skal kunne slette alle medlemene i en AD gruppe uten at selve gruppen skal slettes så må det gjøres en liten endring i AD agenten.
 
For å løse dette må man åpne egenskapene for AD agenten, velger ”Configure Attribute Flow”, velge flytregelen ”group.member” (AD) <Export> ”gruppe.member” (metaverse), krysse av for ”Allow Nulls” under ”Flow Directions” og trykke på knappen ”Edit”. Trykk ”OK” for å lukke egenskapsvinduet for agenten.
Når dette er gjort må det kjøres en full synkronisering av agenten. Deretter bør resultatet sjekkes. Hvis resultatet er OK kjøres det en eksport og en import på AD agenten.